aanleg en onderhoudVoor de aanleg en het onderhoud van elektra in Zeist, bent u bij onze elektriciens aan het juiste adres. Dagelijks helpen wij tientallen huishoudens, bij het installeren van nieuwe aansluitpunten voor verlichting in woningen, het creëren van stopcontacten in muren en bijvoorbeeld het uitbreiden van een groepenkast waar nodig. Vaak kunnen werkzaamheden op het gebied van de aanleg en het onderhoud van elektra in woningen ook door mensen zelf worden uitgevoerd. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een uitgebreide handleiding, die u op internet kunt vinden. Wanneer u echter zeker wilt zijn van een veilige uitvoering van de aanleg en het onderhoud van elektra, is het inschakelen van een elektricien met een ruime expertise hierin aan te raden. De kans op kortsluitingen of stroomstoringen wordt hiermee geminimaliseerd.

Onderhoud aan groepenkast

Mocht u toch te maken krijgen met een stroomstoring, dan kan een elektricien u helpen met het plegen van onderhoud aan uw elektriciteitsnetwerk. In het hart van dit netwerk bevindt zich uw meterkast, waarvandaan de stroom over verschillende plekken en apparaten in uw woning wordt verdeeld. Een stroomstoring kan ontstaan doordat een van de groepen in de meterkast overbelast is geraakt bijvoorbeeld, waardoor het uitbreiden van de groepenkast noodzakelijk zal zijn.

Ook kan een stroomstoring het gevolg van een kortsluiting zijn, waarbij de kortsluiting ontstaat door twee elektriciteitskabels die met elkaar in aanraking komen. Hierbij ontstaat een dermate grote vorm van elektriciteit, dat een stop automatisch zal springen. Het vervangen van de stop is in zo’n geval niet voldoende.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw elektraspecialist
  • 24-uurs service
  • Stroomstoring?
  • Ook in geval van nood!
Call Now ButtonBel ons direct