Elektrotechniek is een erg breed begrip en omvat het merendeel van de werkzaamheden op het gebied van elektriciteit in uw woning. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van elektriciteitskabels bij de bouw of verbouw van uw woning, het aanmaken van nieuwe stopcontacten in uw muren, enzovoorts. Ook het onderhouden van het elektriciteitsnetwerk in uw woning valt hier onder. Onze elektromonteurs kunnen u helpen met de verschillende werkzaamheden, die onder elektrotechniek in Zeist vallen. Zowel voor particuliere woningen, als ook voor grotere bedrijfspanden. Waarmee mogen wij u van dienst zijn?

Diversiteit aan werkzaamheden

elektrotechniek ZeistDe werkzaamheden die wij op het gebied van elektrotechniek voor u kunnen uitvoeren zijn zeer divers. Doorgaans verdelen we deze werkzaamheden onder in de een categorie ‘installatie’ en een categorie ‘onderhoud’. Zeker deze laatste categorie is van groot belang om bijvoorbeeld een kortsluiting en daarmee in het ergste geval een brand in uw woning te voorkomen. Onder het onderhoud van uw elektriciteitsnetwerk valt bijvoorbeeld het controleren van uw meterkast op onregelmatigheden, enzovoorts.

Onder installatie vallen werkzaamheden als het aansluiten van nieuwe stopcontacten, het maken van aansluitpunten voor uw verlichting, enzovoorts. Hoewel u dergelijke werkzaamheden vaak ook zelf uit kunt voeren met een handleiding op internet, weet u met de hulp van een elektricien zeker dat dit op een veilige manier gebeurt. Daarbij wordt de kans op een kortsluiting of stroomstoring hiermee geminimaliseerd.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw elektraspecialist!
  • 24-uurs service
  • Stroomstoring?
  • Ook in geval van nood!
Call Now ButtonBel ons direct