De groepenkast vormt feitelijk het hart van het elektriciteitsnetwerk in uw woning, reden genoeg om hier de nodige aandacht aan te besteden. Niet alleen is het belangrijk dat groepen op de juiste wijze worden geïnstalleerd bij de aan-, nieuw- of verbouw van uw woning, ook het regelmatig onderhouden van de groepenkast is van groot belang. Een elektricien kan u helpen bij het uitbreiden van een groepenkast in Zeist, wat soms noodzakelijk is om een stroomstoring te voorkomen. Met het inschakelen van een erkende elektricien, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud op de juiste en een veilige wijze voor u wordt uitgevoerd.

Reden tot het uitbreiden van de meterkast

Groepenkast uitbreiden ZeistDe voornaamste reden voor het uitbreiden van een groepenkast, is om overbelasting in uw woning te voorkomen. Dergelijke apparaten worden daarbij aangesloten op een al bestaande groep in de meterkast, met alle gevolgen van dien. Zeker wanneer de grootstroomverbruiker, zoals een elektrisch kooktoestel of een jacuzzi, op dezelfde groep wordt aangesloten als andere elektrische apparaten, ligt een overbelasting op de loer.

Voor de groep is het namelijk niet langer mogelijk om voldoende elektriciteit te leveren aan de verschillende apparaten. Als gevolg daarvan gaat de stop kapot en dient u de meterkast uit te breiden. Een elektricien kan u hierbij helpen! Door het toevoegen van een nieuwe groep in de meterkast, wordt het elektriciteitsverbruik over de verschillende groepen uit de meterkast in balans gebracht.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw elektraspecialist!
  • 24-uurs service
  • Stroomstoring?
  • Ook in geval van nood!
Call Now ButtonBel ons direct