We maken het allemaal wel eens mee, het moment dat de televisie, uw verlichting en alle andere op de elektra aangesloten apparaten in uw woning uitvallen. Vaak vormt de stroomstoring de bron van dit probleem! Het nadeel aan een stroomstoring, is dat u de oorzaak hiervan niet altijd kunt achterhalen en dat ook het verhelpen ervan vaak lastig is. Gelukkig kan een elektricien u helpen bij het oplossen van een stroomstoring in Zeist! Vaak vormt een kortsluiting de basis van zo’n storing, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. We vertellen u er graag meer over.

De oorzaak van een stroomstoring

elektricien ZeistVaak noemt men een kortsluiting bij een van uw apparaten rond de elektriciteitskabels van uw woning de voornaamste oorzaak van een stroomstoring. Hoewel dit grotendeels klopt, is het niet per definitie waar! Zo kan bijvoorbeeld ook een overbelasting van een van de groepen in uw meterkast de oorzaak zijn. Bij het gebruik van een grootstroomverbruiker in combinatie met andere elektrische apparaten, kan een groep niet meer voldoende elektriciteit aanleveren. Als gevolg hiervan begeeft de stop het en is een storing het gevolg. Hoewel u de stop kunt vervangen, zal dit het probleem niet voor u verhelpen. Binnen de kortste keren zal de stop namelijk opnieuw springen.

Wat wel de oplossing vormt, is het uitbreiden van uw groepenkast met een extra groep. Hiermee wordt de elektriciteitsvoorziening vanuit de meterkast weer in balans gebracht, waardoor een nieuwe stroomstoring zal uitblijven.

Waarom kiest u voor ons?

  • Uw elektraspecialist!
  • 24-uurs service
  • Stroomstoring?
  • Ook in geval van nood!
Call Now ButtonBel ons direct